eindelijk op Bonaire! - Reisverslag uit , van Paul en Marjon - WaarBenJij.nu eindelijk op Bonaire! - Reisverslag uit , van Paul en Marjon - WaarBenJij.nu

eindelijk op Bonaire!

Door: Marjon

Blijf op de hoogte en volg Paul en Marjon

06 Oktober 2008 | ,

Het is gelukt, we zijn op Bonaire!
Wat een reis!. De weergoden waren ons niet gunstig gezind. Op schiphol kregen we bij de gate te horen dat het vliegtuig door de bliksm was getroffen. En dat we in plaats van 14.00 uur om 20.00 uur zouden vertrekken!! Afgescheept met twee lunchbonnen van 11,50 euro (ga daar maar eens van eten op schiphol...) vertrokken we weer naar de vertrekhal. Zes uur, twintig zakdoeken (want verkouden) en 2 kleffe hamburgers later konden we boarden. Gelukkig konden we een comfortclass stoelen regelen aangezien we er erg beroerd uitzagen. Elf uur later landden we op Curacao waar we natuurlijk onze vlucht naar Bonaire hadden gemist. Het was inmiddels 2 uur 's nacht plaatslijke tijd en voor ons idee acht uur 's ochtends. In het vliegtuig nauwlijks geslapen dus we waren hard toe aan een bed. En het dichtsbijzijnde was in het Airport hotel. Een smoezelig motelletje inclusief kakkerlakken, ammoniaklucht en een verdacht plakkerige vloer... Na een zeer korte nacht maar weer naar de airport om een vlucht te vinden. Maar vanwege een zeilevent op Bonaire (de regatta) waren alle vluchten vol. Maar we konden wel een open ticket krijgen en dan hopen dat er mensen wegbleven... Dat zou wel lukken volgens het meisje bij de balie, jaja nee dus. Op geen enkele vlucht (van de vier) waren er stoelen vrij. Maar wel genoeg ruimte voor onze koffers! Die waren inmiddels wel met een van de vluchten vertrokken! Ongelofelijk, we stonden op het punt om naar Bonaire te zwemmen of anders een vliegtuig te kapen. Moegestreden besloten we om toch maar een nacht te blijven mits in een goed hotel. Gelukkig hadden we toiletspullen en ondergoed in de handbagage. Toen ging het goed, iemand van de luchthaven hielp ons bij het traceren van onze koffers, een hotel, een taxi en gegarandeerde plekken voor de volgende ochtend. Toen zaten we nog een nacht in Willemstad. En dat was eigenlijk best leuk. Lekker luxe hotel met uitzicht over zee een zwembad en een heeeerlijk bed waar we 13 uur achter elkaar in hebben geslapen!
Inmiddels zijn we aangekomen op Bonaire. Het heeft ons 55 uur gekost maar nu is het ook helemaal goed. Een groot feest der herkenning. Het huisje is superlekker en we zijn bijna niet meer verkouden. Op naar het strand!
De weergoden zullen wel hebben gedacht; Jullie wilden toch avontuur? Dan zul je het krijgen ook!

• 06 Oktober 2008 - 17:40

Janneke:

WAUW! Wat een avontuur zeg! Wel fijn dat jullie er nu zijn en dat het helemaal goed is, ben je de lange reis zo weer vergeten. Geniet ervan en heel leuk om jullie belevenissen zo te volgen dus ik kijk uit naar het volgende berichtje. xxx Janneke

• 06 Oktober 2008 - 18:40

Froukje @ SXM:

Ola, jees wat een verhaal... Ik snapte de sms ook al niet dat jullie er net waren. Nu wel!
    Hopen dat onze vlucht vrijdag gewoon goed gaat, dan zien we elkaar in Karel's!
    X Frouk en KJ

• 06 Oktober 2008 - 19:44

Joor:

Hey Jonnie, wat een verhaal: hoeveel pech kun je hebben? In ieder geval kunnen jullie nu eerst lekker genieten. Maak er een mooie tijd van samen, we houden jullie in de gaten! ;-)

liefs Joor (& Mark)

• 06 Oktober 2008 - 20:13

Pap En Mam:

Wij hebben gelukkig niet meegekregen dat het zo erg was. Maar goed jullie zijn er.
    Geniet ervan liefs, Mam

• 07 Oktober 2008 - 01:38

Gudo:

Jullie zijn ook niks gewend... Veel plezier!

• 07 Oktober 2008 - 06:12

Ellen:

Eindelijk genieten van een wel verdiende vakantie. want jaja straks daar in suriname wordt het 'hard werken'!
    Veel plezier!

• 07 Oktober 2008 - 07:52

Enos:

Hoi P&M,
    Jullie in zwaar weer? Na een slopend weekend sjouwen neer ploffen op jullie bankje en me te pletter drinken aan jullie welkomscadeau (waarvoor mijn allerdiepste dank, dit had ik niet verwacht) en mijn longen met 8 Moods tegelijk bewierokend, ontdekkend dat al mijn spaargeld bij Fortis is verdwenen, mijn huis 25% minder waard is geworden en het nog verkocht moet worden. Kortom geniet ervan het kan namelijk altijd erger. X HappEnos

• 07 Oktober 2008 - 08:05

Eveline:

Het kan nu alleen nog maar meevallen lijkt me. Geniet van het avontuur en elkaar natuurlijk. Lees graag mee.
    Liefs!

• 07 Oktober 2008 - 09:39

Wouter De Monk:

Wha wat een gedoe, met welke Suri-Air zijn jullie gevlogen?

hey Paul, nice haircut ;)

gr Wout

• 07 Oktober 2008 - 12:18

Bertien:

Hoi Marjon en Paul, Wat een verhaal zeg! Jeetje wat een lange reis. Gelukkig zijn jullie nu op Bonaire. Lekker genieten! Hier gaat alles goed. Anne-Rins wil nog wel vaak gevoed worden, wat behoorlijk vermoeiend is voor mij. Maar ze is al goed gegroeid. Vee plezier daar en tot mails! XXX Bertien

• 07 Oktober 2008 - 18:30

Klarinde:

Wat een reis! Mooi dat jullie er zijn en (bijna) snotvrij zijn. Lekker genieten van Bonaire! Leuk die foto's erbij.
    Paul wat is je haar kort (ook leuk hoor maar een heel ander gezicht)! doei!

• 07 Oktober 2008 - 21:42

Wendy J:

Bonaire, Suriname... jullie wereldreizigers!!! Komen jullie met kerst dan even langs in Guatemala?

Heel veel plezier, en Marjon... dis toch niks voor jou??? Een Blog??? Haha...

Liefs

• 13 Oktober 2008 - 09:01

Winie En Richard:

yahoeee Bonaire, tja.... daar gaat alles een beetje langzamer he!!!! en marjon.... hoe vind je het nu weer daar? lekker tranquillo zeker!!!!! en heb je ook alweer gesalsaaad? oh ja..... wij willen meer foto's!!! zijn super nieuwsgierig hoe jullie het daar hebben en met kaya en froukje natuurlijk! heel veel plezier. dikke kus van ons

• 13 Oktober 2008 - 20:09

Sigi:

Jaaa, dit is herkenbaar! de provenciaaltjes zaten op de verkeerde site...
    leuk je gesproken te hebben en vanaf nu gaan we jullie volgen.
    Warme (22C !)groetjes uit Halle Heide

• 13 Oktober 2008 - 22:01

Chantal:

Ha dush,

Wat een verhaal!! haha ik krijg weer even een deja vu. Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen. Ben je juist extra blij dat je er eindelijk bent. Voor jou is het natuurlijk alweer 10 jaar geleden dat je voor het laatst daar met dit soort dingen te maken had..haha Maar dat heeft ook zeker zn charme. Ben wel een beetje jaloers op je. Ook toen ik las dat Frouk en Kaya naar jullie toekomen. Leuk hoor!!! Drink er samen maar een Ponche Caribe of een good old fashioned Polar op bij Karel´s. Heel veel plezier. Ik ben heel benieuwd wat er veranderd is en of je nog bekenden tegenkomt.

Vanuit Colombia een dikke kus.
    Chantal